Kindergroepstraining 8-12 jaar


Denk je Sterk - Blij Met Mij kindertraining


Denk je Sterk - Blij Met Mij is een krachtige groepstraining voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar en hun ouders. Een kindertraining die veerkracht, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Al meer dan 10 jaar zijn de Blij Met Mij kindertrainingen keer op keer vol, zijn ouders erg tevreden en zijn er positieve veranderingen bij kinderen!

Deze kindertraining gaat verder dan sociale vaardigheidstrainingen. We vertrekken vanuit talenten en besteden veel aandacht aan de gedachten die jouw kind over zichzelf of anderen heeft. Van daaruit verandert gedrag vanzelf, van binnenuit. De effecten van de training blijken heel lang door te werken.

Met de  Denk je Sterk - Blij met mij training zorgen we ervoor dat kinderen lekker in hun vel komen te zitten. Kinderen leren op een ongedwongen manier hun eigen talenten en krachten te (h)erkennen. Ouders spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van kinderen. Daarom betrekken we de ouders nadrukkelijk bij het proces. Zij krijgen in 3 ouderbijeenkomsten handvatten om op een andere manier naar hun kind te kijken en om het kind te kunnen ondersteunen bij het zien en ontwikkelen van de eigen kracht.
Deze training is een veranderingsproces op maat voor kinderen en ouders. Vanuit een positieve insteek ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe dynamieken bij het kind zelf, maar ook in relatie tot anderen. Denk aan grootouders, leerkrachten, oppas, zwemjuf, buren, ooms en tantes. Ook zij zijn van harte welkom op de ouderavonden. Zo kunnen ouders en andere ‘helpers’ een kring vormen om de kinderen heen. En dat helpt enorm!


Inhoud pakket

  • Intakegesprek 
  • 5 Kinderbijeenkomsten van 2 – 2,5 uur
  • 3 Ouderavonden van 1,5 2 uur 
  • Voortgangsgesprek
  • Evaluatiegesprek

 

Prijs: €475,00