Didactische begeleiding


Individuele begeleiding!


 

Vandaag de dag lopen veel kinderen in het basisonderwijs vast op rekenen en begrijpend lezen. Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen waardoor het kind hier moeite mee heeft. Dat zien wij helaas dagelijks in de praktijk terug. Het voordeel bij Denk je sterk is dat het kind wordt begeleid door een ervaren leerkracht uit het basisonderwijs. De begeleider weet hoe de stof moet worden overgedragen en wat er van een kind wordt verwacht in het basisonderwijs. We zetten niet alleen in op de didactiek (de leerstof), maar ook op de intrinsieke motivatie. We gaan er (weer) voor zorgen dat rekenen en begrijpend lezen leuk worden!


In de praktijk zie je dat kinderen vaak moeite hebben met rekenen, omdat ze vaak de basis van het rekenen niet eigen hebben gemaakt. Ze snappen niet wat ze moeten doen. Dit is voor heel veel kinderen demotiverend en het gevolg daarvan is dat ze geen zin in rekenen hebben. Het is moeilijk, dus ook saai!

 

Door te kijken wat kinderen al wel kunnen (succeservaringen) en daar op voort te borduren, is het voor veel kinderen al prettiger werken. Daarnaast besteden we bij Denk je sterk veel tijd en aandacht aan het begrijpen wat je doet. 

 

.


Tarieven

Keuze uit:

  • Intakegesprek (max. 30 min) - €10,-
  • Individuele sessie (circa 30 min) - €16,-
  • Tussen evaluatie gesprek (30 min) - €16,-
  • Eind evaluatie gesprek (30 min) - €16,-
  • Optie: gesprek op school met leerkracht -  €49,-

 

Niet tevreden of te weinig groei: geld terug!

Ouders/begeleiders mogen bij de begeleiding aanwezig zijn, zodat zij ook handvaten/inzichten meekrijgen om kinderen te ondersteunen. Veel kinderen begeleiden we online. Zo hoeven kinderen thuis alleen maar in te loggen achter hun computer. De resultaten zijn net zo hoog en het scheelt een hoop tijd wat betreft planning en organisatie!